Zwangerschapsyoga

Waarom

Zwangerschapsyoga?

Hoera… je bent in verwachting! Er is een baby op komst.
Een zwangerschap en de geboorte van je baby is 1 van de mooiste momenten in je leven. Tegelijkertijd wil je het allerbeste voor je baby. Zo let je op je voeding tijdens je zwangerschap, daarom eet je gezond, door te sporten beweeg je voldoende tijdens je zwangerschap. Maar ook rust en ontspanning is heel belangrijk om gezond zwanger te zijn. Echter wordt daar vaak als laatste aan gedacht. Wellicht probeer je momenten van rust te nemen. Je staat vast ook stil bij het moment wanneer je je baby voelt trappelen. Er écht bij stilstaan doe je pas bij de wekelijkse zwangerschapscursus van Zalig Zwanger. Dat is hét besef moment van de week om mindful Zalig Zwanger te zijn. Ten eerste helpt de Zalig Zwanger cursus jou te ontspannen tijdens een drukke week. Ten tweede vergroot je de kans op een ontspannen bevalling wanneer je regelmatig oefent met ontspannen.

Het helpt jou om goed voorbereid je bevalling in te gaan. Met behulp van fysieke oefeningen, ademhaling, ontspannings en mindful meditatie technieken kom je tot rust en vergroot je je vitaliteit, vertrouwen en kennis van je veranderende lichaam. En heb je angst voor je bevalling? Geloof me, de wekelijkse Zalig Zwanger lessen kunnen die angsten overwinnen. Je leert op een positieve manier naar je bevalling te kijken.

De Zalig Zwanger cursus is een wekelijkse time-out voor jou en je kindje in je buik. Een moment van (verplichte) rust en een moment waar je naar uit kunt kijken. In een leuke groep van zwangere vrouwen krijg je 75 minuten per week les. Het is zeker niet zweverig, maar ‘gewoon’ gezelligheid met diepgang! Omdat je geen yoga ervaring nodig hebt zijn de lessen voor iedereen toegankelijk. De verloskundige in de regio Eindhoven & Boxtel beveelt de Zalig Zwanger cursus aan.

Voor uitgebreide informatie waarom de Zalig Zwanger Zwangerschapscursus goed voor je  is, ga naar Waarom kiezen voor Zalig Zwanger .

Wie wil er nou niet Zalig Zwanger zijn?

Over ons:

Wie zijn wij?

Zalig Zwanger is gespecialiseerd in zwangerschapsyoga & mindfulness. Dit is tevens waar onze liefde & passie ligt en waar wij het verschil in willen maken. Door verschillende soorten zwangerschapsoefeningen onderscheidt Zalig Zwanger zich met andere cursussen in de regio Eindhoven en Boxtel. Met de juiste ervaring op zak is in 2018 Zalig Zwanger ontstaan.

De cursus is geen zwangerschapsgym of pufcursus maar een moderne zwangerschapsyoga voor de vrouw van nu. Je wordt met professionele zwangerschapsbegeleiding lichamelijk en mentaal voorbereid op de bevalling. Hierdoor kunnen angsten voor de bevalling worden weggenomen en zie je de bevalling met vertrouwen tegemoet.

Aanmelden voor een proefles!

Ben je nieuwsgierig naar de opbouw van de les? Meld je aan en kom kennis maken.