Zwangerschapscoach

Over mij

Hoi Mommy (to be)!

Even voorstellen, mijn naam is Chantal Wong. Gecertificeerd zwangerschapsyoga docent.

Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Boxtel en genieten we van de grote en kleine momenten in het leven. We genieten bijvoorbeeld heel erg van de manier waarop op onze kinderen opgroeien en van de manier waarop zij zich ontwikkelen. Door zoveel mogelijk leuke dingen te doen maken we mooie herinneringen voor later.

Naast het genieten van mijn gezin, kan ik ook erg genieten in de zon. Ik neem regelmatig een moment van rust door te mediteren. Dansen op een festival met een drankje erbij vind ik ook erg leuk. Je maakt me blij met lekker eten.

Ik ben een mama die full time bij haar kinderen is. Daar ben ik dankbaar voor en ik probeer dan ook zoveel mogelijk stil te staan en bewust te genieten van de tijd met mijn kinderen. Omdat het soms ook pittig is en ik niet alleen maar mama wil zijn, ben ik op zoek gegaan naar iets waar ik plezier in heb. Iets waar ik een ontspannen en voldaan gevoel van krijg.

Toen de opleiding tot zwangerschapscoach voorbij kwam, wist ik meteen dat dit iets voor mij zou zijn. Nog nooit had ik hier eerder aan gedacht, maar dit is het! Dit is iets wat bij mij past, iets waar ik een mooie toekomst in zie, en iets wat ik mijzelf voor een lange tijd zie doen. Zwangere vrouwen zijn er tenslotte altijd!

Een zwangerschap en bevalling is een super mooi en bijzonder proces. Het is 1 van de mooiste en bijzonderste momenten in je leven. Zo heb ik het ook ervaren. Beide zwangerschappen heb ik genoten van mijn zwangere buik en trappelende baby’s. Ik voelde mij goed, en had geen klachten. Mijn bevallingen zijn snel en zonder complicaties en medicatie verlopen. De zwangerschapsyoga lessen die ik destijds volgde en het vrouwelijk natuurlijk instinct hebben mij tijdens mijn bevalling geholpen. Een juiste mindset, ontspanning en rustig blijven doorademen is daar zeker een onderdeel van geweest. Door deze bijzondere ervaring gun ik iedere zwangere vrouw hetzelfde. Ik ben blij dat ik de juiste kennis heb gekregen om zwangere vrouwen te laten ervaren hoe fijn, ontspannen en bijzonder een zwangerschap kan zijn. En dat ik ze met de Zalig Zwanger lessen ook nog kan voorbereiden op de bevalling is natuurlijk het mooiste wat er is!

 

De lessen geef ik met gevoel en plezier. Daardoor kan ik cursisten in een fijne sfeer voorbereiden op wat er komen gaat. Ook wanneer er angsten voor de bevalling zijn, stel ik vrouwen gerust en geef ik ze vertrouwen. Zo worden angsten wegnomen en gaan dames op de juiste manier hun bevalling in. Soms krijg ik zelfs te horen dat ze zin hebben in de bevalling. Wanneer ik na de bevalling te horen krijg dat ze baat hebben gehad aan mijn lessen en op een fijne manier zijn bevallen. Dan ben ik blij en trots dat ik daar een steentje aan heb bij kunnen dragen en maakt mijn hart een sprongetje! Daar doe ik het voor!

Hopelijk kan ik je met mijn lessen een mooie zwangerschap en bevalling geven zodat je er later net zo fijn en mooi op terug kijkt zoals ik dat doe. Dat gun ik je ook, en daarom ben je van harte welkom om kennis te maken met mij en de les.
In Eindhoven ben je welkom op dinsdag van 18.45-20.30 en van 20.15-21.30. In Boxtel op donderdag van 18.45-20.30 en van 20.15-21.30. Het zou leuk zijn je te zien in 1 van mijn lessen!

Liefs Chantal Wong

0
Rust
0
Gevoel
0
Betrokkenheid
Partnerworkshop
Tijdens mijn zwangerschap ben ik op zoek gegaan naar lessen die paste bij mij zodat ik voor mijn gevoel goed voorbereid zou zijn op de bevalling.
Vanaf week 24 tot week 38 heb ik de yogalessen van Chantal met veel plezier gevolgd. Iedere week keek ik weer uit naar dat uurtje ontspanning en contact met dat kleine mensje in mijn buik.
De lessen hebben mij erg goed geholpen om helemaal relaxed in de bevalling in te gaan en om in de zogenoemde bubbel te komen zodat ik mij volledig kon focussen op mijn lichaam.
Een aantal weken voor de bevalling hebben mijn partner en ik ook deelgenomen aan de partnerworkshop. Wat was dit fijn! Mijn man gaf aan dat hij het heel leerzaam vond en ook erg prettig om dankzij deze lessen een klein steentje te kunnen bij dragen aan de bevalling.
Ook ik heb hier veel aan gehad, hij wist precies wat en wanneer hij iets kon doen en wanneer hij mij juist even niet kon helpen.
Lieve Chantal nogmaals heel erg bedankt!!

 

Amoy uit Boxtel
Zwangerschapsyoga Veldhoven

Ik heb wekenlang mogen genieten van de fijne lessen zwangerschapsyoga van Chantal! Ik keek iedere week uit naar dit heerlijke moment van rust en ontspanning voor mezelf maar tevens de goede voorbereiding op de bevalling zelf. Door de lessen ben ik gedurende de hele bevalling ontspannen gebleven en hebben de oefeningen van Chantal absoluut een groot houvast geboden! Ik kan het iedereen aanraden en zal bij hopelijk een volgende zwangerschap deze cursus zeker weer volgen.

Magdalena uit Eindhoven
Zwangerschapsyoga Sint Oedenrode

Tijdens mijn zwangerschap ging ik op zoek naar een cursus waarbij ik ademhalings- en ontspanningstechnieken voor tijdens de bevalling goed aan zou leren. Daarnaast mocht de cursus vooral niet zweverig zijn! Dit was precies wat ik vond in de lessen van Chantal. Super fijne rustgevende lessen, met op een nuchtere manier de theorie rondom de bevalling en goede bruikbare tips voor tijdens de bevalling. Na de standaard cursus heb ik zelfs nog lessen bij besteld tot en met de laatste week van mijn zwangerschap. Ook de partnerworkshop was erg leuk! Mijn bevalling verliep super vlot en ontspannen, mede dankzij deze lessen. De verloskundige vroeg zelfs of ik een cursus hypnobirthing had gedaan, wat denk ik een groot compliment is voor Chantal! Kortom een fijne nuchtere cursus met een goede combinatie van ontspanning en theorie. Bedankt!

Elke uit St.-Oedenrode
Zalig Zwanger

Gun jezelf en je baby een moment van rust

TOTALE ONTSPANNING!