Online Cursus

Zalig Zwanger

Online Cursus

Tijdens de online zwangerschapscursus van Zalig Zwanger wordt je vanuit je eigen vertrouwde omgeving goed voorbereid op de bevalling zodat je prettig kunt bevallen.

Met de ademhalingstechnieken die aan bod komen weet jij precies hoe je tijdens de bevalling door de piek van een wee heen kunt gaan. Er komen nuttige onderwerpen aan bod, je leert hoe je om kunt gaan met angst en pijn. De fysieke oefeningen houden je lichaam fit. En tijdens de ontspannings oefeningen beleef je even dat moment voor jou en de baby. Een wekelijks moment van rust, ontspanning en beweging.

De lessen zijn gemakkelijk te volgen via je laptop, tablet of telefoon. Wanneer er een smart tv tot beschikking is, kun je de les streamen naar je tv voor nog beter beeld en geluid. Zo lijkt het alsof ik live in je woonkamer sta. Op deze manier kun je bewust bezig zijn met je zwangerschap.

Begeleiding tijdens je zwangerschap is net zo belangrijk als voorbereiding. Daarom plan ik belafspraken in om lessen te bespreken en is er ruimte voor al je vragen. Ook wanneer je behoefte hebt aan een luisterend oor sta ik voor je klaar. Op deze manier worden de lessen als persoonlijk ervaren.

Om kennis te maken met een online les mag je gratis deelnemen aan een online proefles. Ben je helemaal overtuigd dan mag je ook meteen je lessen reserveren.

Online Cursus

Waar, wanneer & prijzen

Waar?
Thuis in je vertrouwde omgeving

Wanneer?
Elke dinsdag of donderdag een online les om 20.00

Prijzen:
Online proefles Gratis
Online lessen €12 per les.

Benieuwd naar de online Zalig Zwanger cursus? Reserveer hier je gratis proefles!

Bewust & Ontspannen genieten van je zwangerschap!