Online Cursus

Zalig Zwanger

Online Cursus

Vanwege Covid-19 is het nog niet mogelijk om lessen in groepsverband te geven. De tijd tikt wel door en de zwangerschapsweken vliegen voorbij. Om jou toch goed voor te kunnen bereiden op de bevalling biedt Zalig Zwanger zwangerschapsyoga online aan. Vanuit je eigen vertrouwde omgeving kun je jezelf op de juiste manier voorbereiden zodat ook jij prettig kunt bevallen.

De lessen blijven hetzelfde, alleen volg je de les via je laptop, tablet of telefoon. Tip: Stream de les naar je smart tv voor nog beter beeld en geluid. Zo lijkt het alsof ik live in je woonkamer sta. Op deze manier kun je bewust bezig zijn met je zwangerschap. Zo is er toch dat wekelijks moment van liefde en aandacht voor jezelf en je groeiende baby in de buik.

Begeleiding in deze bijzondere tijd is net zo belangrijk als voorbereiden. Daarom plan ik belafspraken in om lessen te bespreken en is er ruimte voor al je vragen. Ook wanneer je behoefte hebt aan een luisterend oor sta ik voor je klaar. Op deze manier worden de lessen als persoonlijk ervaren.

Om kennis te maken met een online les mag je gratis deelnemen aan een online proefles. Ben je helemaal overtuigd dan mag je ook meteen je lessen inboeken.

Online Cursus

Waar, wanneer & prijzen

Waar?
Thuis in je vertrouwde omgeving

Wanneer?
Elke dinsdag en donderdag een online les om 20.00

Prijzen:
Online proefles Gratis
Online lessen €12 per les.

Benieuwd naar de online Zalig Zwanger cursus? Kom gratis een proefles mee doen!

Bewust & Ontspannen genieten van je zwangerschap!