Online Cursus

Zalig Zwanger

Online Cursus

Wil jij jezelf liever niet in groepen mengen en wel graag voorbereiden op de bevalling? De online zwangerschapsyoga van Zalig Zwanger helpt je om je goed voor te bereiden op de bevalling. Lekker thuis vanuit je eigen vertrouwde omgeving.
Deze moderne zwangerschapsyoga is nuchter, up-to-date en betrouwbaar.
Gun en geef jezelf alle aandacht voor je Body, Mind, Soul & Baby
De lessen van Zalig Zwanger zijn een wekelijks moment van rust met nuttige informatie, beweging en ontspanning. Met de ademhalingstechnieken die aan bod komen weet jij precies hoe je tijdens de bevalling door de piek van de weeën heen kunt gaan. Dit zorgt ervoor dat je prettig kunt bevallen. Er komen onderwerpen aan bod die gaan over de zwangerschap en bevalling. De onderwerpen geven je vertrouwen in je lichaam en de bevalling. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je om kunt gaan met angst en pijn. De fysieke oefeningen houden je lichaam gezond en fit. En met de ontspannings oefeningen beleef je een heerlijk rust moment voor jou en de baby.
Met de wekelijkse yogalessen geef je alle aandacht aan je body, mind, soul & baby.

De lessen zijn gemakkelijk te volgen via je laptop, tablet of telefoon. Wanneer er een smart tv tot beschikking is, kun je de les naar je tv streamen voor nog beter beeld en geluid. Zo lijkt het alsof ik live in je woonkamer sta.

Coaching
Begeleiding tijdens je zwangerschap is net zo belangrijk als voorbereiding. Daarom plannen we regelmatig belafspraken in om oefeningen en ademhalingstechnieken te bespreken. En is er ruimte voor al je vragen. Ook wanneer je behoefte hebt aan een luisterend oor sta ik voor je klaar. Op deze manier worden de lessen als persoonlijk ervaren.

Om kennis te maken met een online les mag je voor €7,50 deelnemen aan een online proefles. Ben je helemaal overtuigd dan mag je ook meteen je lessen reserveren.

Online Cursus

Waar, wanneer & prijzen

Waar?
Thuis in je vertrouwde omgeving

Wanneer?
Elke dinsdag of donderdag een online les tussen 18.30 en 22.00.
Een les duurt 50 tot 60 minuten en je kunt zelf kiezen hoe laat je de les wil volgen.

Prijzen:
Online proefles €7.50
Online lessen €12 per les.

Zwangerschapsyoga online

Reserveer een online proefles!

Prettig bevallen met Zalig Zwanger!