Mama Me-Time

Mama-Me-Time
Selfcare isn't Selfish

Mama Me-Time

Moeders hebben me-time nodig! Daarom is deze avond speciaal voor jou!
Op deze avond ligt de focus op jou en de ontspanning. Stap in een oase van rust, waarin jij je kunt laten onderdompelen in een liefdevol bad van yoga, ademhaling, ontspannende aroma geuren, kalmerende klanken, en diepe ontspanning.
We beginnen met een zachte landing d.m.v. rustige dru-yoga bewegingen om te ontstressen zodat je ontspannen bent voor de rest van het programma.
Daarna neem ik je mee in een ontspannen ademhalingstechniek om er zeker van te zijn dat je jouw lichaam en geest volledig tot rust kunt laten komen.
Vanuit deze staat van ontspanning breng ik je door middel van aroma geurbeleving, zachte aanraking en meditatie in een nóg diepere ontspanning.
Na afloop is er een moment van rust, waar thee en iets lekkers op je wacht. Dit is een perfect moment om je ervaringen over het moederschap te delen en uitwisselen met anderen moeders. Of om te gebruiken om even helemaal niets te hoeven doen.

In 2,5 uur tijd laat je alle drukte van de afgelopen tijd even helemaal los en verlaat je de plek met vernieuwde energie en geestelijke rust. Of je nou wel of geen kersverse moeder bent. Deze avond is als een cadeau voor alle moeders die zichzelf willen verwennen en in het zonnetje willen zetten. Je hebt geen yogaervaring nodig om deel te kunnen nemen aan deze avond. Ben jij klaar om te ontspannen?

Je bent Welkom!

Wanneer: 17 Januari 2024 VOL

Tijd: 19.30 – 22.00

Waar: Eindhoven

Nieuwe data worden snel bekend gemaakt. Wil je op de hoogte gebracht worden van nieuwe data stuur dan een mail naar info@zaligzwanger.com

Waarom Mama Me-Time

- 2,5 uur pure verwennerij,
- Ontstressen door de afwezigheid van prikkels.
- Het draagt bij aan een vitaal gevoel.
- Geeft een energieboost.
- Mooie gesprekken over het moederschap.
- Je komt terug in balans.
- Tijd voor jezelf.
- Loslaten van spanning.
Mama Me-Time

Locatie: Eindhoven

Adres locatie:
Yoga trainer
Marconilaan 4B
5621 AA Eindhoven
(Parkeren is gratis)
Self-Care
Wat:
Mama Me-Time
4500Per Persoon
2,5 uur genieten van een waardevolle avond.

Je bent het waard mama!

Mama Me-Time

Aanmelden voor een avond vol ontspanning.

ONTSPANNING - RUST - WAARDEVOL