Mama-Me-Time

Tijd & aandacht voor jezelf!

Mama Me-Time

Moeders hebben me-time nodig! Daarom is deze avond speciaal voor jou!
Op deze avond ligt de focus op jou en de ontspanning. Stap in een oase van rust, waarin jij je kunt laten onderdompelen in een liefdevol bad van yoga, ademhaling, ontspannende aroma geuren, kalmerende klanken, en diepe ontspanning.

We beginnen met een zachte landing d.m.v. rustige dru-yoga bewegingen om te ontstressen zodat je ontspannen bent voor de rest van het programma.
Daarna neem ik je mee in een ontspannen ademhalingstechniek om er zeker van te zijn dat je jouw lichaam en geest volledig tot rust kunt laten komen.
Vanuit deze staat van ontspanning breng ik je door middel van aroma geurbeleving, zachte aanraking en meditatie in een nóg diepere ontspanning.
Na afloop is er een moment van rust, waar thee en iets lekkers op je wacht. Dit is een perfect moment om je ervaringen over het moederschap te delen en uitwisselen met anderen moeders. Of om te gebruiken om even helemaal niets te hoeven doen.

In 2,5 uur tijd laat je alle drukte van de afgelopen tijd even helemaal los en verlaat je de plek met vernieuwde energie en geestelijke rust. Of je nou wel of geen kersverse moeder bent. Deze avond is als een cadeau voor alle moeders die zichzelf willen verwennen en in het zonnetje willen zetten. Je hebt geen yogaervaring nodig om deel te kunnen nemen aan deze avond. Ben jij klaar om te ontspannen?

Agenda

  • 12 Juni 19.30 – 22.00
  • 04 September 19.30 – 22.00

Mama Me-time heeft ook een Instagram account. Leuk als je me komt volgen!

"Because Selfcare isn't Selfish"

Waarom

Mama-Me-Time?

  • 2,5 uur pure verwennerij,
  • Ontstressen door de afwezigheid van prikkels.
  • Het draagt bij aan een vitaal gevoel.
  • Geeft een energieboost.
  • Mooie gesprekken over het moederschap.
  • Je komt terug in balans.
  • Tijd voor jezelf.
  • Loslaten van spanning.

Waar

Locatie Eindhoven

De Mama-Me-Time avond wordt gegeven in een mooie studio in Eindhoven waar jij volledig tot rust kunt komen.

Je bent het waard mama!

Als je goed voor jezelf zorgt, kun je ook goed voor anderen zorgen!

Agenda:

Woensdag
17 januari 2024

Mama-Me-Time avond UITVERKOCHT

Chantal Wong
19:30-22:00
Woensdag
28 februari 2024

Mama-Me-Time avond UITVERKOCHT

Chantal Wong
19:30 - 22:00
Woensdag
3 april 2024

Mama-Me-Time avond UITVERKOCHT

Chantal Wong
19:30 - 22:00
Woensdag
12 juni

Mama-Me-Time avond 2 plekken vrij

Chantal Wong
19:30-22:00
Woensdag
4 September

Mama-Me-Time avond 

Chantal Wong
19:30-22:00

Made for mama's

Welness event vol ontspanning, rust en opladen.