Zalig Zwanger Zwangerschapsyoga Yoga Boxtel Eindhoven

Chantal Wong

Hoi Mommy (to be)!

Ik ben Chantal Wong, ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in Boxtel. Samen genieten we van de grote en kleine momenten in het leven. Zo genieten we bijvoorbeeld heel erg van de manier waarop op onze kinderen opgroeien en van de manier waarop zij zich ontwikkelen. We proberen zoveel mogelijk leuke dingen te doen zodat we mooie herinneringen hebben voor later.

Ik ben een mama die full time bij haar kinderen is. Daar ben ik dankbaar voor! Ik probeer daar dan ook zoveel mogelijk bij stil te staan en bewust van te genieten. Omdat het soms ook pittig is en ik niet alleen maar mama wil zijn, ben ik op zoek gegaan naar iets waar ik plezier in heb. Iets waar ik een ontspannen en voldaan gevoel van krijg.

Toen de opleiding tot zwangerschaps coach voorbij kwam, wist ik meteen dat dit iets voor mij zou zijn. Ik had hier nooit eerder aan gedacht, maar dit is het! Dit is iets wat bij mij past, iets waar ik een mooie toekomst in zie, en iets wat ik mijzelf voor een lange tijd zie doen. Want zwangere dames zijn er tenslotte altijd!

Een zwangerschap en bevalling is een super mooi en bijzonder proces. Het is 1 van de mooiste en bijzonderste momenten in je leven. Zo heb ik het ook ervaren. Ik heb beide zwangerschappen erg genoten van mijn zwangere buik en het getrappel van mijn kindjes. Ik voelde me erg goed, en had geen klachten. Mijn bevallingen zijn snel en zonder complicaties en medicatie verlopen. Het vrouwelijk natuurlijk instinct en de zwangerschapsyoga dat ik destijds volgde, heeft mij tijdens mijn
bevalling geholpen. Een juiste mindset, ontspanning en rustig blijven doorademen is daar zeker een onderdeel van geweest. Door deze mooie bijzondere ervaring gun ik iedere zwangere vrouw hetzelfde. Ik ben daarom erg blij dat ik de kennis heb gekregen om zwangere vrouwen te laten ervaren hoe fijn, ontspannen en bijzonder een zwangerschap kan zijn. En dat ik ze met mijn lessen ook nog eens kan voor bereiden op de bevalling is natuurlijk het mooiste wat er is!

Ik geef les met gevoel en plezier. Daardoor kan ik cursisten in een fijne sfeer voorbereiden op wat er komen gaat. Ook wanneer er angsten voor de bevalling zijn, stel ik vrouwen gerust en geef ik ze vertrouwen. Zo worden angsten wegnomen en gaan dames op de juiste manier hun bevalling in. Ik krijg zelfs te horen dat ze zin hebben in de bevalling. En als ik dan na de bevalling te horen krijg dat ze veel baat hebben gehad aan mijn lessen en op een fijne manier zijn bevallen. Dan ben ik blij en trots dat ik daar een steentje aan heb bij kunnen dragen en maakt mijn hart een sprongetje! Dat is waar ik het voor doe!

Ik hoop dat ik je met mijn lessen een mooie zwangerschap en bevalling kan geven zodat je er later net zo fijn en mooi op terug kijkt zoals ik dat doe. Dat gun ik je ook, en daarom ben je van harte welkom om kennis te maken met mij en de les.
Ik geef elke woensdag van 19.00-20.30 les in Eindhoven en op donderdag geef ik van 19.30-21.00 les in Boxtel. Ik hoop je daar snel te zien!

Liefs Chantal Wong

0
Rust
0
Gevoel
0
Betrokkenheid
Orkidia
Toen ik besloot mij in te schrijven voor de lessenreeks bij Chantal, begon ik vrij blanco. Ik hoopte vooral dat het geen zweverige yoga lessen zouden zijn, want daar ben ik veel te nuchter voor. Na de proefles wist ik zeker dat ik het wilde blijven volgen en dat het mij zou kunnen helpen.
De lessen met Chantal waren voor mij ontzettend rustgevend en informatief. Ondanks dat ik een hoop las, zowel boeken als online, heb ik zoveel nuttige dingen geleerd van de topics die Chantal wekelijks besprak. Ik was heel erg bang voor de bevalling, maar dankzij de begeleiding van Chantal heb ik daar een hele andere kijk op gekregen. Door het volgen van deze lessen heb ik geleerd om anders te denken, positiever te zijn en om de situatie te accepteren zoals die is.
Ik kreeg bij 37 weken van de dokter te horen dat ik binnen 3 dagen ingeleid zou worden. Ik raakte helemaal in paniek. Ik was er mentaal nog niet klaar voor. Chantal heeft mij de avond voor mijn opname gebeld en eigenlijk al mijn angsten weg kunnen praten. Ze is enorm betrokken! Ik heb een super fijne bevalling achter de rug en ondanks het feit dat je sommige zaken bij een bevalling zelf niet in de hand hebt, weet ik zeker dat haar tips/advies en begeleiding daarin een grote rol gespeeld hebben.
Super bedankt Chantal!
Orkidia
Esmee

Hoera! Ik ben voor de tweede keer zwanger! Dit keer wilde ik een zwangerschapscursus volgen omdat mijn vorige bevalling niet gegaan was zoals ik had gehoopt. Al snel kwam ik informatie tegen van een yogacursus speciaal voor zwangere vrouwen. Vooral het stukje informatie over het verwerken van een vorige (traumatische) bevalling sprak mij aan en dus heb ik contact gezocht.
Na de proefles wist ik meteen: dit is wat ik zoek.
Tijdens de cursus ben je veel bezig met je eigen lijf. Wat gebeurt er nu allemaal, wat staat er te gebeuren en wat is verstandig om fysiek wel of niet te doen. Daarnaast was het ook een mentale training/coaching. Vooral het mentale aspect heeft mij heel veel steun gegeven in de aanloop naar de bevalling en tijdens de bevalling zelf. Een positieve insteek om zware dagen en momenten op te kunnen vangen. Een bevalling heb je niet onder controle, juist het leren loslaten en daar vrede mee hebben is wat mij enorm heeft gesteund.
Het onderlinge contact met de andere cursisten en met Chantal was ook erg prettig. Iedereen mag zijn wie zij is en wordt in haar waarde gelaten. Daarom zou ik de cursus enorm aanbevelen als voorbereiding op de bevalling.
Bedankt Chantal voor alle steun en toeverlaat!

Mariëlle

Het tweede deel van mijn zwangerschap van ons eerst kindje ben ik gestart met de lessen van Chantal. Het is me uitstekend bevallen. Iedere week keek ik weer uit naar de lessen. De verschillende oefeningen in combinatie met de uitleg en theorie vond ik erg prettig. De lessen waren zeer informatief en vooral ook heel ontspannend. Dat kon ik erg goed gebruiken tijdens de zwangerschap. Mijn bevalling werd ingeleid bij 38 weken en aanvankelijk kon ik de geleerde technieken van Chantal goed toepassen. Toen het zwaarder werd verliep het anders dan verwacht en heb ik me laten leiden door de artsen en verpleegkundigen in het ziekenhuis. Ik vond de bevalling moeilijk, maar kon het, ondanks mijn sterke behoefte aan controle, toch laten gebeuren. Dit heb ik absoluut te danken aan de lessen van Chantal. Ik had de lessen niet willen missen en zal bij een eventueel volgende zwangerschap graag weer willen deelnemen.

Zalig Zwanger

Gun jezelf en je baby een moment van rust